Nu am chef azi…

16 februarie 2007
Nu am chef azi… am intrat iar intr-o zona in care mi-e indiferent daca ploua sau nu, daca ma stropeste nenorocita de masina sau nu, daca am umbrela cu mine sau daca trebuie sa regret ca nu exista stergatoare pentru ochelari . Dau vina pe culcatul tarziu, dau vina pe vreme (desi stau in casa oricum), dau vina pe examenele care ma saluta din viitor, dau vina pe barbati sau pe cremele de maini care nu ma hidrateaza.
E grav sentimentul de indiferenta, e aproape dureros, desi iti e indiferent. Dar nu il simti direct, e ca atunci cand auzi prin vis tot felul de zgomote si le interpretezi in moduri ciudate. Zgomotul de pickamer l-am crezut melodie cantata de pian, telefonul ciripeala de pasarele, si tot asa. Asta in somn.
Ascult aceeasi melodie de ceva vreme, si nu ma deranjeaza, eu imi cant propriile mele tonalitati, si nu aud cand ma striga mama ca mi-a facut clatite . Ma uit la oameni prin geam, si ii vad tristi, si ingandurati, si ma feresc dupa perdea ca sa nu ma vada, insa ei nu m-ar vedea oricum, pentru ca au prea multe ganduri ca sa isi mai puna problema daca cineva ii analizeaza sau nu. Nici lor nu le pasa…


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X