LAMEOARDO

18 februarie 2007
Iata, milostivii de la Leonardo s-au decis sa instituie sezonul reducerilor si in oraselul nostru, privat pana acum de aceasta onoare. Pentru mine oroare. Lumea infometata de pomeni, neobisnuita cu acestea si considerand ca -70% inseamna GRATIS, se inghesuie de cateva zile la ograda lor. Si cetatenii urbei mele se grabesc in asa hal sa poposeasca pe acolo, incat smecherii Leonardini ii tin "la poarta" la propriu. Asadar, doi sclavi stau priponiti de o a??, eliberand masele sa patrunda in incinta templului Leonardo doar cand acesta se mai elibereaza de vizitatori (majoritatea raman la stadiul de voyeuristi). Caci deh, de cand umbla zvonul ca la Leo se da pomana s-a vandut marfa , nu stiu de unde mai au plase inscriptionate sa le dea!
Si bineinteles ca nu m-am putut supune acestui tratament, dar trebuia sa o salvez pe maica-mea, care din pacate a pus botul si a stat cuminte la coada, pana a intrat grupul in care nimerise ea. In lupta pentru onoarea maica-mii, n-am tinut cont de  "baricada" lor, trecand prin multime precum Ioana d’Arc, indepartand a?a cu tupeu si patrunzand in Raiul Opincilor. Am avut de luptat cu vreo doua vanzatoare, verbal doar, si cu pantofii de prostituata pe care i-au adus iar spre vanzare, banuiesc spre satisfactia fufelor care umblau desculte.
Am luat-o pe mum de brat si am iesit victorioasa, promitandu-i ca in viitor am sa ii iau eu cate cizme vrea, doar sa nu se mai umileasca asteptand sa ii fie permis accesul la un magazin.


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X