Cu panica, despre bac

5 martie 2007
Incepe sa ma streseze bacul. Eu, care pana acum fluturam manuta cand auzeam refrenul "Vine, vine"; "Cine?"- "Bacu’!", ma las acum impresionata de astfel de discutii.
Nu pricep de unde ii vine numele, nu inteleg utilitatea variantelor falfaitoare, ca oricum trebuie sa invat toata materia. Am facut chipurile o examinare a situatiei, ca urmare demarez invatatul. Spre bucuria stressantilor care imi puneau clepsidra in fata zilnic: "Vezi ca mai sunt 125 de zile". Acum nu stiu cate mai sunt, prefer sa retin anul in care a aparut Junimea decat sa ma obosesc sa calculez. Auziti, sa retin anul in care a aparut aia. De parca asta o sa ma ajute pe mine in viata, impreuna cu cosmogonia din Epistola I. A, pai nu v-am zis, atunci cand eventualii copii or sa urle de foame am sa le zic Teoria sincronismului. Si chiar daca n-o sa stiu cum sa schimb o siguranta, am studiat Poemele Luminii, asta e important .
Asta ca sa vedeti ce ajung elevii sa gandeasca despre marii clasici, innebuniti ca se apropie "examenul maturitatii" (ridicol nume, neinspirat numitor).
Dar eu ma apuc de studiat, asa mi-am propus, oi afla alta data de ce se cheama Bac, si poate eventualii mei angajatori or sa fie momiti daca stiu cum se realizeaza un Opinion Essay. 


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X