Why Blog?

8 martie 2007
Why Blooog, when you could stay a while…. (asta ar fi trebuit sa o cant, ca sa se prinda toata lumea). Uite ce ma intreaba pe mine cea mai prietenoasa lupshoara, prin intermediul unei lepse. De ce blogguiesc…
Hmm… bloggesc pentru ca imi place sa scriu. Atat de mult si de nebuneste, incat caietele mele sunt jenant de completate pentru un copchil de a doispea. Bloggaresc (sa-mi zica cineva cum e verbul asta ca urmeaza varianta a patra daca nu) pentru ca imi zburda mintea pe atatia coclauri si lovesc atatia campi incat trebuia sa mai si consemnez pe undeva ce floricele culeg in drumetiile mele imaginare.
Blogg-esc (v-am spus ca vine a patra varianta) pentru ca somnul ratiunii naste monstri (de ideea asta m-am re-lovit azi intr-un coclaur din romanul pe care il citesc momentan), si eu ma tem de monstri, si am destui monstruleti in mine ca sa ii mai las si pe astia sa creasca.
I Blog ’cause chiar daca viata mea nu e grozav de interesanta, gasesc mereu ceva de zis (scris). Si pentru ca imi sunteti dragi voi care ma cititi (existati, nu?) si pentru ca imi place tastatura mea superslim (asta ultima e ca sa nu se termine brusc).
O primavara frumoasa!!!!
Nominalizez pe mmm, pe oricine are ceva de zis.


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X