Tears and Rain

23 martie 2007
Nu stiu cum naiba poti sa vorbesti o mie si o suta de prostii dar sa nu fii in stare sa spui ceea ce vrei asa cum trebuie. Nu stiu cum naiba se incurca toate atunci cand ti se pare ca incepea sa mearga bine, nu stiu cum naiba poti sa nu te cunosti deloc, sa nu fii in stare sa faci ce face si un copil idiot: sa vorbesti despre tine, sa te intelegi.
Nu stiu cum naiba poti sa bocesti ca o tampita pe o melodie de care radeai alta data, cum naiba nu esti in stare sa te hotarasti odata ce vrei sa faci.
Nu am mai scris pe blog de mult. Stiti de ce? Pentru ca am fost fericita. Pentru ca am fost fericita si nu am vrut sa vorbesc despre asta. De frica sa nu fuga starea de bine. Superstitia p***, trece ea de la sine cand e sa treaca. Ei uite vorbesc acum despre nefericire , sa o vad cum dispare. Nu ca ar merge superstitia in sens invers…
 
Asta e unul din momentele cand te intrebi daca te doare cand te calca o masina. Si cum ti-ar sta rasa in cap, si unde ai fugi daca ai avea curajul. Si cat o sa dureze, si cum o sa rezisti, si de ce.


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X