Lepsesc

1 aprilie 2007
Cu intarziere, raspund lepsei primite de la luciarux. Despre mirosuri care imi vajaie a fericire in cap cand le simt…
Mirosul #1: (nu fac top, cum imi vin in creier asa le scriu): Inegalabilul miros de paine la cuptor cand nu ti-ai folosit maselele toata ziua. Cu asta se ocupa o brutarie din centrul orasului, care ar trebui sa fie amendata pentru ca isi etaleaza mirosurile in general dupa ce magazinul de paine din interior s-a inchis.
Miros #2: "cu cetina tot verde…", si combinat cu simtul auditiv care sa perceapa colinde. Atunci stiu ca e Craciun. Fericirea vine de la sine.
Miros #3: mirosul ierbii. Moment in care, sa ma scuzati, mi-as dori sa fiu rumegatoare. Si daca mai apare si o buburuza in cadru (observati cum imbinarea simturilor rezulta superbitate), e minunat.
Miros #4: mirosul creioanelor, al acuarelelor, al lipiciului ma transpun pe scaunelul verde de la gradinita. Desi nu am avut vreodata talent la astfel de creatii, iar bulinele rosii le luam ca nu existau de alta culoare… (nu eram nici de negru, clar).
Miros #5: a primit mama odata un parfum (Chanson de ceva, la moda in timpurile respective). M-a dat cu el inainte sa ma duca la dentist . De atunci daca il simt, ma si vad pe scaunul dentistului. (Nu l-am mai simtit de mult, probabil a fost scos din uz). Si ca tot veni vorba… miros#5 cu * = mirosul inconfundabil de dentist, care imi da gandaci in stomac.
 


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X