Ciot despre amor

28 mai 2007
Am de gand sa scriu intr-o buna zi despre dragoste. Cu perspectiva total schimbata fata de ce pitroceam pe la 14 februarie, daca isi mai aminteste cineva. Pana atunci insa, mai fac practica si largesc urechile pe la ce se vorbeste in jur despre amor. Ca femeile alea care scriu prin Cosmopolitan de zici ca le-au facut pe toate la cum scriu acolo de sigure pe ele. Dar sa ma ierte doamnele, tot respectul pentru campul lor imagistic sau imaginistic, eu cred ca sunt tare esuate in dragoste. Ca psihiatrii care mi se par toti locos, si sexologii care mi se par impotenti. Si aia care prezinta emisiuni cu tema cardiaca- esuati in dragoste number one – gen mircea radu asa. Iertati-mi paranteza Cosmopolitana, am inceput dimineata cu revista asta si un mar, ignorati abaterea.
Deci am sa scriu despre dragoste, dar, repet, adun subiecti si subiecte deocamdata. Ca e frumoasa tare spurcata asta de dragoste, si nu as dori sa o stric cu vreun ciot de articol. (Asta imi aminteste de wikipedia- cand crezi ca ai gasit ce cautai apare notificatiunea "Acest articol este un ciot. Il puteti ciopli daca vreti, etc")
Iar daca ati avut norocul sa dea azi dragostea peste voi, si poate doriti sa va puneti inimioara ranita in ghips , urmati sfatul meu de om fara experienta: traiti dragostea, e singurul lucru pe care il poti povesti la batranete cu sansa sa mai impresionezi pe cineva, ca razboaie momentan- ioc.
 


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X