Oameni!

4 iunie 2007
Gandul ca oamenii nu stiu sa caute pe Google ma deprima. Trec peste incompetenta tatalui meu, il iert, ca nu a vazut picior de televizor pana la 14 ani. El scrie adresa in spatiul de cautare si cuvintele pe care le cauta in spatiul http-ist. Dar cand mai cercetez ce culori de ochi s-au aruncat peste blogul meu, observ ceea ce observa Caragiale. (azi am invatat comedia , iertati-ma, mai e putin pana la bac si gata).
Oamenii vad in google un soi de guru care stie raspunsul la toate. De aceea cautarile lor sunt intrebari pentru muntele de cunoastere care este google. Acest lucru ma deprima, eu in clasa a cincea nu stiam de unde se porneste calculatorul si ma minunam de cat de misto e programul Paint. Dar m-am acomodat cu ideea, iar cand am auzit de Internet si e-mail m-am simtit un mic Columb. Si am priceput dom’le ca daca scriu prea multe cuvinte in cautare se duc sansele, si am inteles ca the wizard of google nu da raspunsuri, pentru asta o fi YahooAnswers, nu m-am lamurit inca ce e si cu ala, e pe lista de asteptare.
Lucrul stresant numarul 2: oamenii care nu iau pliante daca le dai. Blonda figuranta, daca iti intind ceva tine naibii labele si ia ce iti dau. Arunca la gunoi pliantul, dar ia-l, nici nu stii despre ce e vorba, daca nu te intereseaza fii sanatoasa, dar ia daca iti dau. Am inceput sa injur dupa o flocaita care m-a tratat cu dispret, nu pot tolera prea mult astfel de comportamente. Mai sunt oameni care te intreaba daca e gratis , daca se da de mancare, ce primesc ca fac asta, daca sunt sectanta, daca parintii mei stiu ca impart pliante (!!), sau care vor cu orice pret fluturasul, ii prefer. Dar mi-am propus ca dupa ce ies din sampling sa fac termita blonda sa inghita pliantul (ma suparasem prea tare pentru indolenta ). M-am abtinut, am preferat somnul.

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X