Virusellino

18 iunie 2007
Am virusi . Fapt care ma face sa nu ma mai simt singura in retea, din moment ce si-au pus ei in gand sa imi faca o vizita si mie. Dar aspectul care ma deranjeaza e ca trebuie sa reinstalez windows-ul, iar data trecuta cand am trecut prin experienta asta l-am pus si pe discul C, si pe D. Mai rau oricum nu pot sa fac, pentru ca E e cd- rrom -ul, si ar fi culmea sa se instaleze pe discul pe care e deja. Problema ar fi ca am sa ma incurc iar in ntfs si cealalta varianta (de fapt sunt 4, toate combinatiile posibile), si am sa merg la nimereala si nu am sa nimeresc.
Traiasca soricarii care adora computereala, mi-ar prinde bine un astfel de vecin, dar data trecuta cand a venit l-a tinut tata la discutii despre sisteme pana tarziu in noapte, si ma gandesc ca nu o sa se mai riste. Inainte de el a venit un nene care se credea foarte expert in domeniu, si nu vroia sa accepte sfatul Ctrl+V in loc de click dreapta paste. Posibil ca ii placea mult clickitul acela distrugator, il cunoasteti daca aveti in camera un obsedat de Solitaire sau Minesweeper, eu am avut de amandoi.
Inainte de asta venea un coleg de serviciu al tatalui, care avea parul lung si prins cu guma de la borcane. Cand venea, instala cele mai baietiste jocuri, asa am ajuns sa aflu ce e Quake. Si mama il servea mereu cu hamburgeri, ca sa mai scada din pret.
Au mai instalat windowsi in casa mea un coleg de liceu, cu care am facut cele mai neconversative conversatii , un verisor care a dat gres de fiecare data dand vina pe cd/computer/vreme si eu. Dintre toti, instalarea mea a fost cea mai ciudata, de aceea nadajduiesc intr-o aliniere mai buna a stelelor maine, cand voi repeta experienta.
Sa auzim de bine.


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X