Ce faaaaaaaaci???

19 iunie 2007
Dezvolt de multe ori porniri posesivice atunci cand tin foarte tare la cineva. Si o dau in intrebari biografice si coordonate spatio-temporale la telefon. "Ce ai facut azi? Unde esti, incotro te duci, de unde vii? Cu cine, cu colegii?! Cu ce era imbaracata?" sunt genul de intrebari care ma fac sa ma simt ca orice exponata a rasei feminine. Incerc sa mai domolesc vijelia de curiozitati cu o glumita nocturna , nadajduiesc ca l-am momit, dar sunt atat de curioasa ce a facut…
Vedeti, astfel de porniri ma ingrijoreaza si pe mine, posesoare a atitudinii "je m’en fiche", tradusa "ma lipsesc", "nu ma importa", "Not that I would care", toate branduri personale. Incerc sa compensez cu atitudinea detasata fata de raspunsurile pe care el mi le da, dar comunicarea telefonica e atat de nemultumitoare.. Ca si cea pe Internet, personal consider ca ingreuneaza intelegerea dintre vorbitori, pentru ca nu vezi substraturi, aluzii, gesturi esentiale, sprancene ridicate sau buze pregatite sa se increteasca. De asta prefer telepatia, ea e mereu in favoarea mea. Ma gandesc la tine, te gandesti si tu la mine, asta e sigur. Te iubesc, ma iubesti, e telepatie !!
 
Insa, pana am sa inventez noi metode de comunicare, trebuie sa invat sa imi reprim pornirile de housewife. Ca sa fie bine.

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X