Traditional de romanesc

3 iulie 2007
Ca sa nu credeti ca am decedat in timpul vreunei probe, revin cu o insemnare despre bac. Mac mac. Am sa vorbesc despre ce vorbeste toata populatia, din perspectiva subiectiva, fiind martor si personaj la cele petrecute. Am vrut sa scriu astea intr-un comment, dar am zis ca mai bine imi scriu gandurile la mine in curte, ca sa dau frau si altor opinii care nu ar fi avut legatura.
Ca sa scurtez: constiinta numarul 1 zice: considerand ca subiectul era in variante, nu avem de ce comenta. Cu toate sansele de 2 la suta, uite ca a si cazut. Daca erau sanse de 2 la suta inseamna ca erau totusi sanse, si pentru Dacia literara, febletea noastra, era o sansa de 1 la suta, deci trebuia atacata, ca sa fii sigur si sa nu mergi la risc.
Pe de alta parte, si aici vine tiptil constiinta numarul 2, am dansat atatea hore cu Ion al Glanetasului si am vorbit atata cu si despre Otilia si Felixul ei, incat m-am enervat ca astea nu mi-au cazut nici la oral, nici la scris.
Plus continuarea nr-ului 2: exprimarile de la punctul 1 si eseul despre constiinta de sine, cu trimiteri spre cei care dau bacul la filosofie, nu erau accesibile oricui, avand in vedere ca bacul e de nivel mediu . Deci eu, avand avantajul unei formari umaniste cu 6 ore de romana si un profesor cu doctorat , ma retrag si nu mai zic nimic. Desi am auzit un zvon care m-a speriat. Se referea la procente de promovabilitate .

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X