S-a dus, dar….

6 iulie 2007
Toata cretiniada asta cu Bac-ul m-a afectat suficient de serios; acum nu mai simt vreo bucurie ca a trecut, stiu doar ca toate probele au trecut repede, mai putin sportul, la care <radeti> mi-a fost cel mai frica.
Vreau doar sa stau fara sa fac nimic, sa imi aduc o bucata de plaja de undeva si o parere de hamac , si sa imi chem gandurile de liniste de pe unde au zburat, speriate de furtuna asta cu nume de abc -dar intors.  
Ai mei, in loc sa ma sprijine cu un zambet si o felie de tacere cand nervii mei o iau razna, imi vorbesc de examenul de admitere. Chestia asta m-a facut sa imi incep ziua foarte foarte prost, si nici macar sacosa de pufuleti pe care mi-am luat-o seara la intoarcerea acasa nu m-a ajutat vreun pic.
As vrea tare mult sa nu se mai dea rezultatele, sa fie de ajuns chinul celor 6 probe. Dar si mai chinuitor decat astea a fost asteptatul subiectelor, neaparat in banca, neaparat cel putin o ora, neaparat cu instrument de scris de culoare albastra.
As vrea sa nu se dea rezultatele pentru ca fericirea mea depinde de rezultatul lui. De mine nu imi pasa, daca as putea lua din nota mea sa ii dau lui… Nu am chef de noaptea asta, nu am chef de ziua de maine, m-a tampit bacul…


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X