Zi gri

3 august 2007
Ziua de azi- ziua in care mi-ar placea sa fiu un vierme , inchis in marul meu fara sa ma vada nimeni. Ma intreb dupa ce criterii isi aleg viermii marul (eu as fi un vierme exclusiv de mere, alti samburi mi-ar provoca probabil cucuie). Ma intreb daca exista un vierme- arhitect care amenajeaza fructul in prealabil sau daca viermilor nu li se strepezesc dintii de la atatea mere.
Am zile din astea cand mi-ar placea ca subconstientul meu sa fie palpabil ca sa il pot patrunde si sa raman acolo. Cand mi-ar placea sa pot dormi 20 de ore si sa nu am prin casa oglinzi; sa ma viziteze personaje din carti si personaje Hollywoodiene, care sa imi jure in scris ca au si ele astfel de zile si ca ar face parte din personalul care sterge praful in pensiuni daca nu ar exista Photoshop-ul; sa imi pot picta peretii camerei si sa iasa ceva agreabil; sa fiu intr-un hamac imens si sa sar pe nori 5 minute cu 2 roni; sa zbor prin apa pentru ca nu stiu sa inot..
In astfel de zile, desigur, nu am chef sa vad pe nimeni. Imi iau costumatia de Capcaun si sperii tot ce e in jurul meu. Stiu ca nu e corect, nu e normal, nu e bine sau frumos , dar nici starile mele nu sunt. Si ma retrag sub 2 cearsafuri si imi imaginez tot soiul de nimicuri… maine o sa treaca
 


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X