Projecte, ganduri, aiureli

7 august 2007
Abia astept sa nu mai dorm singura intr-un pat de doua persoane. As dormi cu el si intr-un pat de o persoana, totusi o sa avem un pat dublu. Ma sperie uneori perspectiva asta; adica ma intreb ce o sa rezulte din starile mele gri, cand nu suport nici faptul ca Pamantul se invarte; clipele alea cand eu ziceam "gata, ma duc acasa"; atunci soarecele dungat imaginar din mine va chicoti si va zice: asta e acasa, draguta, foloseste balconul daca nu iti convine.
Am si optimism, iau doze cand sunt cu prietena mea cea mai buna, am sa o numesc Sophie in blog. Oricum are un nume afro in viata obisnuita, n-o sa o deranjeze. Da, cand schitez planuri cu ea totul pare ca va fi super. Cand schitez singura mi se rupe creionul, pierd ascutitoarea, radiera nu e buna…
Acum mi-e somn. Stiu ca o sa imi fie dor de vremurile cand stateam acasa si gadilam menta, la fel cum atunci socoteam zilele cat mai am de stat la casa parinteasca . Mi-e greu sa accept ideea ca am crescut si continuu sa cresc (parca vorbesc de o iedera ). Larva va deveni fluture. Inca e larva. Chiar, cat de obsedata mai eram de fluturi acum vreo 3 ani. Aveam vreo 7 obiecte cu fluture si ma vedeam colectionara .
Noapte buna.


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X