As fi putut

10 august 2007
Stau la parter. De vreun an au taiat boschetii din fata blocului. In fiecare seara cand ma intorceam la ora indicata de familie, ma uitam pe geam. As fi putut sa plec la loc pe geam. Nici nu era nevoie sa ma prinda cineva de jos; as fi putut sa ma intorc lejer dimineata. Mi-a lipsit mereu curajul. <parca mare curaj imi trebuia, nu erau crocodili jos; cred>
Sunt oameni care stau la etajul 4 si fac lucruri mai interesante. O prietena si-a scris in clasa a sasea  numarul de telefon pe peretele de la balcon, ca sa i-l stie gagiul de care ii placea. Nu mai conteaza ca apoi au sunat-o cel putin 17 vecini de cartier si nici unul nu era cel asteptat. 
As fi putut sa imi pacalesc fricile cu vreun sport sangeros . Sa fiu batausa cartierului. In loc de asta, ocolesc fiecare baietel care pare dubios. Evit primejdia chiar si unde nu exista. Sunt fricoasa ca un iepure mov.
As fi putut sa imi gasesc vreun talent de care sa profit. Am facut un an gimnastica si am fost alungata din grupa pentru ca nu tineam varful piciorului intins. Oricum ma duceam doar pentru jocurile din final.
As fi putut sa arat a om in poza de la buletin, asa trebuie sa acopar sectiunea mutrei de fiecare data cand sunt nevoita sa ma legitimez. Si sa explic ca nu am facut nicio operatie estetica de arat asa acum si ca parintii ma hraneau si la 14 ani, desi nu pare.
As fi putut sa fac mai multe in vietisoara mea, dar planuiesc sa recuperez. Treptat sau brusc, ma voi hotari pe parcurs. Deocamdata, am sa ies pe geam la noapte.


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X