Reiau.

28 octombrie 2007
Mi-am abandonat blogul pentru ceva vreme, mi-am facut un obicei din a scrie doar cand cei din jur nu mai au rabdare sa ma asculte. Sau cand sunt trista, iar acum se imbina atat de bine cele doua incat Cafeaua devine iar cerneala.
Rezumatul tristetilor mele (indulcite doar de doza personala de ironie, pe care n-a reusit s-o curete nici un scrub, si de nebunelile jumatatii mele feminine si ale jumatatii ei masculine- va explic indata).
Facultate. Explozie de fericire, sunt mai tare decat 657 de contracandidati , sejur mic la mare, la revedere munte, ma mut in capul capitalei cu iubitul, best friendina si iubitul ei. Vai ce superb , parca am fi intr-un film american, pacat ca am uitat niste detalii din partea intai a peliculei, cand locuiam separat…
Treptat, printul meu s-a transformat in broscoi, replicile din script erau mereu certuri, intrebarile din sfera "ce este de mancare?" ma faceau s-o pomenesc pe maica-sa in cea mai utilizata expresie romaneasca din ce in ce mai des; marlania lui parca facea reclama la praf de copt, sarcasmul meu, recunosc, ar fi fost de multe ori amendat de CNA, iar atitudinea lui imi amintea de o fraza descoperita intr-un oracol din clasa a sasea: "Opusul iubirii nu e ura, ci indiferenta". Momentan ne intersectam doar noaptea in pat (si e cel mai trist lucru, "bed for love" a devenit "bad for love", ne folosim buzele doar ca sa ne aruncam cuvinte urate, prin camera se zbenguie doar energii negative, imi inghit cuvintele cu care l-as ruga sa ma mangaie ca sa adorm mai repede..)
Ma chinui sa identific parti bune in toata povestea asta (imi amintesc mereu de o reclama la mancare de caini- 3 catelusi dormind, iar langa ei scris: "SSsssst… Crestem…."). Langa mine scrie "Taceti dracului!!! Se maturizeaza!!!".
………………………………………………………………………………………….. ~

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X