Gand de ieri scris azi

12 decembrie 2007
<asta am scris-o aseara, lucrurile pe care nu le spui se pierd; deci paste: 
 
 Iata cand m-am gandit si eu sa revin precum ciorile la primavara (am eu ceva cu ciorile, va povestesc daca insistati), serviviul weblog e in intretinere . Eu cand aud acum de intretinere, simt un nerv. Pana acum cuvantul imi exprima doar ideea de femei intretinute; acum imi exprima asta plus 173 roni.
Iar ma indepartez de ideea de la care pornesc, cred ca de asta blogul meu e dezactivat si ar mai trebui si el intretinut .
Mi se intampla cand stau in metrou… sa-mi doresc sa fiu altcineva; ma uit la cate o persoana si ma gandesc ca mi-ar placea sa fiu in viata ei, in locul ei; sa spal la alta chiuveta, tastatura mea sa croncaneasca altfel, sa am alt mod de a face ceaiul, sa fi sarutat alt buze si sa am alt accent; dar desigur, nu tine mult. E doar obiceiul meu de a gasi defecte la ce am deja si a nu fi multumita. Si mi-am tot propus sa nu mai fac asa, la fel cum imi propun sa ma culc mai devreme si sa nu mai intarzii mereu 12 minute.
Imi trec multe lucruri prin cap, mi-ar prinde bine un serviciu instant in creier care sa selecteze eventualele lucruri memorabile.. dar toate categoriile de ganduri se fac pierdute in momentul in care mi se face foame. Deci zilnic pierd destule idei, si ma tem ca pastrarea lor nu m-ar ajuta totusi in niciun fel.

Tin neaparat sa ajung la capitolul TheLoveAbove, unde sunt absolut decofeinizata -daca ar fi sa gandesc "la frappe ", viata mea sentimentala n-a avut niciodata mai mult de 85 de grade; adica n-a fost niciodata la boiling point ca sa topeasca grauntele alea idioate si sa le dizolve. Sper ca intelegeti unde bat. Ultimele 3 saptamani am fost totally inka- o imitatie de cafea; traducere- am iesit cu un tip implicat intr-o relatie de 1 an si ceva; incepuse sa-mi placa si am decis sa nu mai adaug zahar in ibric. Probabil dupa ce si-ar fi rezolvat criza s-ar fi lipsit de mine, si eu sunt asa o fraiera care se implica in orice vrajeala si flirt . Asa ca momentan portia de iubire (sunt asa afectata de loneliness, of zatz idiot) vine doar de la colegii de apartament; o fac pe dj-ita pt momentele lor de iubire in seara asta; dovezile auditive ale dragostei lor se aud in tot blocul.

In seara asta ma culc mai devreme, cica intre orele 22-02 se doarme dublu. Ma intristez ca trece timpul si nu fac nimic remarcabil, memorabil, interesant. Am niste rezolutii imense pt 2008.

Am sa ma mai spovedesc pe blog, uitasem ca ma simt mai bine dupa ce o fac.
 
 


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X