Insemnare cu frustrare

14 februarie 2008
Iar ajung sa scrijelesc pe blog doar cand ma da frustrarea afara din plapuma. Valentine’s Day auzi. Editorialele din revistele de luna asta gem de povesti de iubire, idei de cadouri pentru iubitul tau, idei de surprize pt jumatatea mea, fii sexy de 14 februarie , uda-ti asparagusul de 14 februarie, asta de ce nu zice nimeni? Sterge aragazul de 14 februarie. Matura cojile de seminte. Inghite saliva, spala-te. Frustrare v-am zis. Filmele si cartile sunt de vina ca imi caut suflete pereche la metrou si treceri de pieton, si ma simt ca o zebra cu buline pt ca n-am avut un grande amore pana la varsta asta. E vina societatii, clar, a sabloanelor si comparatiilor pe care le facem, a revistelor cu G!rl in titlu care vorbesc de dragoste de parca ar fi o super metoda de epilat pe care o primesti gratis odata cu revista; asta in afara paginilor unde gagicile de 13 ani intreaba daca pot ramane insarcinate daca si-au bagat creionul acolo unde nu scria in instructiuni.
M-am pupat prima oara la 14 sau 15 ani, nu mai stau sa socotesc, oricum eram ofilita comparativ cu restul fetelor; am plecat de la intalnire topaind (i-am platit eu sucul, dar pe atunci nu stiam sa descifrez astfel de semne), cand l-am intalnit la scoala nu m-a mai bagat in seama; durere si suparare, dar macar imi atinsese cineva buza. Relatii prin gradina bunicii, lipeli organizate de aceeasi prietena, care imi aducea doar exemplare cu initiala "C", extaz cand ma baga in seama vreun puchinos din liceu pe care pusesem ochiul, iar mai tarziu am devenit atat de fluture din atat de omida ca am inaltat asa tare standardele incat l-am ales pe cel mai low dintre pamanteni (si nu ma refer la inaltime) pentru a trece la capitolul care urma.
N-as avea material pt un roman de amor din experientele acumulate pana in prezent, si n-as castiga crema contur pt ochi la concursul "Cea mai tare zi de V Day", insa imi merge bine pe alte planuri. Si vine primavara.


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X