Psss vecin frumos

25 februarie 2008
Ma, eu nu-mi cunosc vecinii ("ma"-ul cu care am inceput e foarte golanesc, dar nu renunt la el, e ca o visina din aia confiata, scarboasa dar aspectuoasa pentru un tort cumparat de la chiosc ). Nici in orasul din care provin nu mi-i cunosteam (tata fiind in relatii foarte proaste cu 87 la suta dintre ei, ma uitam in alta parte cand treceau respectivii; salutam desigur populatia din segmentul de varsta 50-67, dar pustanii de varsta cu mine ma ignorau si ei gratios, tata fiind the Big No in calea libertatii lor.
Ma *idem paragraf unu, cireasa infiata*, eu nu imi cunosc nici in Bucuresti vecinii. Ma, nu mi-i cunosc dar tare rau imi pare. Cunosc adica pe administrator, are registre de diferite culori pt fiecare luna si se adreseaza tuturor cu "tinere"; pe femeia stresata care iese de fiecare cand inchid usa la lift "Nu mai trantiti usa!!!!" ~asta imi aminteste un pic de tata, numai ca noi nu aveam lift~; pe doamna de langa usa mea, care mi-a oferit un pui de floare, dar toate erau urate si am tot ocolit subiectul.
Daaaaaar, cum imi aruncam eu ochiul aseara pe tabelul de intretinere, coboara un tanar chipes si vrednic. Coboara pe scari, concluzia fiind ca sta la un I, II sau III, avand in mana ceva gen borcan gol de cafea sigilat cu aparatul ala de la Zepter(?!?!), o privire patrunzatoare si totusi ocolitoare ca sa nu para obsedat. Variantele posibile:
1. Am un vecin demn de a merge cu mine in lift
2. Am un vecin cu care mi-ar placea sa raman blocata in lift
3. Nu am un vecin cu care 1. sau 2., omul isi vizita gagica de Dragobete
4. Nu am un vecin cu care 1 sau 2 sau 3, el isi vizita mama sau matusa, ce frumooos, un om familist si cu respect pt  valorile  mostenite din batrani
5. Omul facea sondaje de opinie in blocuri, era de la Electrica (lua-mi-s-ar curentuuul) sau vreun recuperator.
 
Oricare din acestea ar fi, viitorul se arata astfel
1. Stau ca stanca si astept sansa de a-l mai zari
2. Merg din usa in usa cersind fonduri pt "Salvati ceva-urile", dar poate e plecat la ora respectiva
3. Il intreb pe administrator carui tanar i se mai adreseaza el cu "tinere"
4. Nu stau nici macar ca stanca, si nu ma mai entuziasmez cand vad barbati bibeloici, pentru ca in general sunt luati de cel putin o muiere.
 


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X